• Utförsäljning – 40% REA
  • 14 dagars öppet köp
  • Betala på faktura
  • Fri Frakt i Sverige

Utförsäljningsrea, 40%, gäller så långt lagret räcker. Butiken kommer att avvecklas.

Vanliga Frågor från våra kunder

Har ni butik/showroom?

Nej, det har vi inte. Vi har lager/kontor på södermalm i Stockholm men ingen möjlighet att ta emot kunder där.

Vad är skillnaden mellan en morgonrock och en badrock

Morgonrock är ett samlings ord för alla morgonrockar av alla typer och material. Den kan vara gjord i Fleece, linne, samet, polyester eller bomull. Men en badrock är alltid gjord i Bomull. Dessa badrockar kan även betecknas som frotté eller velourfrotté morgonrock. Badrockar har också som regel bättre uppsugningsförmåga av vatten.

Varför frågar ni efter mobilnummer i kassan?

Flera av de fraktbolag som vi jobbar med, ex DB Schenker, skickar information om vart ni kan hämta upp era paket med SMS. Utan ett mobilnummer kan vi inte boka frakt hos dom.

Varför frågar ni efter personnummer i kassan?

För att Payson ska kunna ställa ut en faktura till er med 14 dagars betalningsvilkor så måste dom ha ert personnummer. Om ni väljer att inte ange personnumret kan ni fortfarande välja att direktbetala via era bank alt via VISA eller MASTERCARD. Personnumret används även för att hämta adressuppgifter till dig. Det går att handla utan att ange sitt personnummer men då kan du inte betala med faktura och det du får fylla i din adress själv. Vi sparar aldrig personnumret.

Hur länge har jag öppet köp?

14 dagar givet att produkten inte använts. Under julen erbjuder vi förlängt öppetköp från 12 Nov till 9 Januari.

Jag har gjort en retur, vad händer nu?

När vi mottagit returen och konstaterat att varan inte använts, eller är skadad, så återbetalar vi pengarna för produkten enligt våra köpvillkor. Du är ansvarig för varan vid returen tills den kommit tillbaka till oss.

Jag har inte fått mitt paket, vad ska jag göra?

Kontakta speditören och uppge det kolli-nr du fått av oss för försändelsen. Om du inte fått något kolli-nr av oss, så skicka ett mail till kundservice.

Hur gör jag med min faktura vid en retur?

Din faktura kommer att makuleras efter vi mottagit en oanvänd morgonrock. Anser vi att morgonrocken är använd eller på annat sätt skadad så kommer vi kontakta dig innan fakturan makuleras

Hur ska jag veta vilken storlek jag ska välja?

Vi erbjuder en måttguide på alla produkter. Skulle det saknas på någon produkt får du gärna ställa en fråga till vår kundtjänst.