• Utförsäljning – 40% REA
  • 14 dagars öppet köp
  • Betala på faktura
  • Fri Frakt i Sverige

Utförsäljningsrea, 40%, gäller så långt lagret räcker. Butiken kommer att avvecklas.

Fraktinformation

Vi skickar paketet dagen efter din beställning och normalt tar det 2-3 arbetsdagar från beställning tills produkten finns på ett utlämningsställe nära dig. Om produkten är en beställningsvara tar det ungefär 5 arbetsdagar att skicka produkten hem till dig.

Vi samarbetar med Fraktjakt för att hitta det bästa fraktbolaget för dig. Genom detta samarbete kan vi erbjuda ett stort utbud av fraktbolag, för närvarande skickar vi majoriteten av våra produkter med Postnord och DB Schenker.

Utifrån din adress så väljer vi det fraktbolag som är mest lämpat och har snabbaste leveranstiden. Både DB Schenker och Postnord har en smidiga SMS notifiering till dig som kund när paketet finns att hämta ut på deras serviceställen.

Om produkten av någon anledning skulle vara slut i vårt lager så mailar vi alltid dig.

Om du har speciella önskemål om att få ordern levererar till en viss servicepunkt så kontakta vår kundtjänst efter att du lagt din order. Vill du att vi skickar med posten för att du har lantbrevbärare eller har andra synpunkter på frakten till er, meddela oss gärna detta i förväg eller direkt efter genomförd beställning.

Fraktbolag på morgonrockar.com