• Utförsäljning – 40% REA
  • 14 dagars öppet köp
  • Betala på faktura
  • Fri Frakt i Sverige

Utförsäljningsrea, 40%, gäller så långt lagret räcker. Butiken kommer att avvecklas.

Kundservice morgonrockar.com

Öppettider
Vanligtvis så svarar vi på mail inom en timme, men till och från kan det ta lite längre tid. Antingen så använder ni kontaktformuläret nedan eller så skickar ni mailet direkt till kundservice@morgonrockar.com

Pga storleken på vårt kontor, så har vi ingen möjlighet för provning eller besök av kunder.

Vill du att vi skickar med posten för att du har lantbrevbärare eller har andra synpunkter på frakten till er meddela oss gärna detta i förväg eller direkt efter genomförd beställning.

Vanliga frågor

 Hur länge har jag öppet köp?
14 dagar givet att produkten inte använts.
 Jag har gjort en retur, vad händer nu?
När vi mottagit returen och konstaterat att varan inte använts så återbetalar vi pengarna för produkten enligt våra köpvillkor. Du är ansvarig för varan vid returen tills den kommit tillbaka till oss.
 Jag har inte fått mitt paket, vad ska jag göra?
Kontakta speditören och uppge det kolli-nr du fått av oss för försändelsen.
 Hur gör jag med min faktura vid en retur?
Om produkten skickas tillbaka till oss i samma skick som den kom och ej har använts så tar vi bort fakturan. Om produkten anses skadad eller använd så kommer vi dra av en kostnad för detta. 
 Hur ska jag veta vilken storlek jag ska välja?
Vi erbjuder en måttguide på alla produkter. Skulle det saknas på någon produkt får du gärna ställa en fråga till vår kundtjänst.

Returer eller byten

Returer och byten ska skickas till nedan adress. Vi vill även att ni meddelar oss på kundservice@morgonrockar.com att ni skickar returen för att underlätta hanteringen av dessa. Vi tar inte emot paket som har skickats tillbaka till oss efter att öppetköp perioden tagit slut, se våra köpvillkor för mer information.

Morgonrockar.com
Att: Hammarström
Gilleberget 1A
85630 Sundsvall

Vi erbjuder er att köpa subventionerad returfrakt hos DB Schenker via oss. Om ni vill göra det så köper ni denna produkt och skriver ert ordernummer (fyra siffror) i fältet för ordernoteringar i kassan. Denna returfrakt kostar 99kr, det är billigare än om ni själva går vi PostNord eller DB Schenker. Men ni väljer själva.

Tänk på att ni är ansvarig för returen tills att vi mottagit den. Mer info om det finns i vårat köpvillkor.

Om ni vill byta till en annan storlek eller färg kan ni självklart göra det hos oss. Då betalar ni returfrakten till oss och vi står för frakten tillbaka till er.

*) Vi flyttade vårt kontor och lager till Sundsvall den 1 Nov 2018. Vi hade tidigare kontor och lager i Stockholm. Det här påverkar inte dig som slutkund på något sätt. Men vi känner att vi vill informera om det ändå så det inte råder några tveksamheter om det.

Personuppgifter

På den här sidan beskriver vi hur och varför vi behandlar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har. Observera att vi aldrig sparar uppgifter om dig som du inte själv uppgett och förstått syftet med.

Du som kund kan alltid begära ändring eller radering av de personuppgifter som vi lagrar i våra system. Vill du veta vilka personuppgifter vi har lagrade om dig eller om du vill bli raderade använd kontaktformuläret nedan.