• Utförsäljning – 40% REA
  • 14 dagars öppet köp
  • Betala på faktura
  • Fri Frakt i Sverige

Utförsäljningsrea, 40%, gäller så långt lagret räcker. Butiken kommer att avvecklas.

Historien bakom morgonrockar.com

Välkommen till oss. Kul att du hittat hit! Det innebär förhoppningsvis att du delar vår passion för morgonrockar.

Vi som grundat sajten har länge älskat morgonrockar, men saknat en sajt på nätet som samlar alla morgonrockar på ett ställe.

Vårt mål är att erbjuda er ett brett utbud av snygga kvalitets morgonrockar på ett och samma ställe. Ni ska få en bra  överblick av vilka morgonrockar för dam, och herr som finns på marknaden. Om något saknas eller om ni har tips på fler varumärken, kontakta oss.

Visste du att skillnaden mellan en badrock och en morgonrock är materialet. Morgonrockar är ett samlingsnamn för samtliga rockar oavsett om dom är gjorda i linne, bomull eller siden. En Badrock är oftast gjord i 100% bomull eller i en blandning där merparten av rocken är i bomull. Badrockar i bomull brukar också kallas frottérockar. Om frottén är klippt så kallas materialet velour frotté eller bara velour.

Alla som älskar morgonrockar ska hitta något hos oss. Oavsett om du ska köpa en morgonrock till dig själv eller ge bort en morgonrock i present till någon i din närhet. PS, du vet väl att morgonrocken är den perfekta julklappen som aldrig går ur tiden. Dina vänner och släktingar kommer älska dig.

OM OSS

Vi som äger morgonrockar.com har funnits som bolag sedan 2014.

Vi startade denna e-handel från ett litet kontor på Södermalm i Stockholm 2016, där vi även hade lager. Sedan 1 Nov 2018 återfinns vi istället i Sundsvall. Om någon produkt tar slut har våra leverantörer större lager i Sverige och kan skicka produkter till oss inom någon dag.

Vill ni kontakta oss så gör ni detta enklast genom att gå in på vår kundservice sida alternativt maila oss på kundservice@morgonrockar.com. Vi försöker alltid svara på mail inom en dag.

/Niklas, Sandra och Monica