• Utförsäljning – 40% REA
  • 14 dagars öppet köp
  • Betala på faktura
  • Fri Frakt i Sverige

Utförsäljningsrea, 40%, gäller så långt lagret räcker. Butiken kommer att avvecklas innan årskiftet 2019/2020.

Personuppgiftspolicy

Vi på morgonrockar.com tycker det är viktigt att vi är helt transparent med dig som kund om hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss. Vi kommer aldrig sälja vidare dina personuppgifter till andra företag.

GDPR står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddsförordning från EU som är lag i alla EU:s medlemsländer från 25 maj 2018. GDPR ersätter den nuvarande lagen Personuppgiftslagen (PUL). Lagen är till för att skydda individers integritet och avser att modernisera, harmonisera och förstärka skyddet inom EU.

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter, men även din köphistorik eller IP-adress.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner.

På den här sidan beskriver vi hur och varför vi behandlar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har. Observera att vi aldrig sparar uppgifter om dig som du inte själv uppgett och förstått syftet med.

Du som kund kan alltid begära ändring eller radering av de personuppgifter som vi lagrar i våra system. Använd kontaktformuläret på vår kundservicesida för att komma i kontakt med oss.

Vad använder vi uppgifterna till?

Kund

Dina uppgifter behandlas för att hantera din betalning, beställ­ningar och för att skicka orderbekräftelse och leverera din beställning. Personnummer används endast för att hämta adressuppgifter från SPAR och underlätta för dig som kund i mobilen. Vi lagrar aldrig ditt personnummer hos oss, varken i loggar eller i andra system. Mobiltelefonnummer används endast för SMS notifieringar av frakt samt för betalningar med Swish. Vi hanterar inga kortnummer utan detta hanteras av Payson, mer info finns beskrivet här.

Om du givit tillstånd till det i samband med din beställning hos oss, kommer din e-postadress att användas till våra nyhetsbrevsutskick. Du kan närsomhelst avregistrera dig från framtida utskick via en länk i nyhetsbrevet. Dock kommer din e-postadress finnas kvar i vårt system, knutet till dina ordrar.

Nyhetsbrevsprenumerant

Din e-postadress har angivits antingen via formuläret på hemsidan, på Facebook eller i samband med tävlingar. Vill du inte längre ha våra nyhetsbrev kan du antingen avregistrera dig via länk i nyhetsbrevet alt kontakta oss så tar vi bort dig från detta.

Hur länge sparar vi uppgifter om dig?

Vi tar bort alla personuppgifter om dig från våra system om du inte handlat hos oss efter ett år. Skulle det av någon anledning vara så att du vill att vi tar bort dessa uppgifter innan ett år har passerat så får du kontakta oss och begära detta. Dina köp kommer synas i vår försäljningsstatistik även efter att vi raderat dina personuppgifter, men kan ej kopplas till dig personligen.

E-postadresser för utskick av nyhetsbrev sparas så länge du inte själv avregistrerar dig från framtida utskick, och efter avslutad prenumeration sparas adressen för att säkerställa att du inte återaktiveras utan att du själv tagit initiativ till detta. E-postadressen i vårt system för nyhetsbrevsutskick är inte kopplad till dina övriga personuppgifter. Vi säljer aldrig vidare din information till tredje part.